Letní soutěžení o gril a box Wagyu

Novinky

V naší rodinné farmě SiwaFarm, jsme se rozhodli udělat něco speciálního. Spojili jsme se s online obchodem Avenberg.cz, kde najdete parádní vybavení pro domácnost a zahradu, také se společností Twisto, která umožňuje platby na později a v neposlední řadě i s mladou společností Živina, která nabízí kvalitní potraviny a koření. Společně jsme se zapojili do soutěže, ve které mohli soutěžící vyhrát gril a naše nejlepší maso Wagyu z jižních Čech.

Avenberg.cz byl pro nás ideální parťák – jejich grily jsou totiž perfektní na přípravu našeho šťavnatého masa. Živina zase nabízí výborné koření. Společnost Twisto tuto soutěž umožnilo. 

Jak se soutěžilo?

Celkem proběhly 2 soutěže. V první soutěži se zájemci s komunitou podělili o své lahodné recepty na burger. Takže pokud byste hledali inspiraci, můžete si recepty přečíst u příspěvku v komentářích.

Druhá soutěž byla o něco “složitější”, zájemci pro zařazení do slosování museli sledovat instagramové účty našich společností Avenberg, Twisto, SiwaFarm a Živina a opět sdíleli své nejlepší recepty a postupy na grilování. 

Ohlasy byly skvělé a my jsme byli nadšení, kolik lidí se do soutěže zapojilo. Pro nás to byla úžasná příležitost ukázat, že i malá rodinná farma může oslovit široké publikum a nabídnout něco výjimečného.

Výhercům jsme hovězí wagyu box osobně dovezli, až na severní hranice s Německem do malebné vesničky Varnsdorf druzí výherci si maso vyzvedli osobně u nás na farmě. Oběma výhercům ještě jednou velice gratulujeme!

A co bude dál?

Už teď přemýšlíme o dalších akcích, které by Vás mohly zaujmout. Chceme, abyste si nejen pochutnali na našem mase, ale také abyste si užili skvělý zážitek při grilování s produkty, které za to stojí. Děkujeme, že jste s námi!

Share this

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *